Power savmart üveges étkezőasztal

Power savmart üveges étkezőasztal
Az étkezőasztal egyedi méretben és színben is rendelhető.

Power savmart étkezőasztal és Rio szék,

egyedi termék, mely kizárólag a RIO art & design üzletben rendelhető.

A RIO Art & Design üzletet a MAX City lakberendezési bevásárlóközpontban a földszinten találhatják meg.Design, savmart üveges étkezőasztal anyaga és színe

A Power savmart üveges étkezőasztal egy olyan termék, amely egyedi más üzletben nem kapható. Az asztal váza fafurnéros anyagból készül. A legkedveltebb ezek közül a bükk és tölgy fafurnéros anyag. Felár ellenében dió fafurnéros anyagból is készülhet az asztal. Az asztal választható natúr színben. Ilyenkor csak lakk kerül magára a fára és az adott fa, eredeti natúr színe látható. Ezt leggyakrabban a dió furnéros asztalok esetében választják vevőink. A bükk és tölgy furnéros anyagokat többnyire különböző színekre pácolva választják. A leggyakrabban rendelt színek a világos dió, a sötét dió, az antik dió, a cseresznye, a calvados, a wenge és a tea szín. Cégünk legkeresettebb szolgáltatása, hogy szinte bármilyen egyedi páccal választható az asztal és a már meglévő bútorok, székek színéhez is tudjuk igazítani az asztal színét. Ez úgy is lehetséges, hogy a meglévő bútor kis darabkájához, számítógépesen kevertetünk pácot és abból készítünk színmintát.

Más cégek által használt páccal is rendelhető az asztal. Akik maguk szeretnének egyedi színt választani, azoknak ajánlunk pácokkal foglakozó céget, ahol szintén sok száz szín közül választhatnak. Az asztal lapja 12 mm-es savmart üveg. Ha szeretnének valamilyen mintát a savmart üveglapra, arra is van lehetőség. Az étkezőasztal víztiszta üveggel is rendelhető.

 power asztal málta székekkel  Power asztal bangkok székekkel  Power asztal  Power asztalA savmart üveges étkező asztal méretei

A Power savmart üveges étkezőasztal lábai 12 x 12 cm vastagságúak. A kávaszerkezet szélessége szintén 12 cm. Ez a standard méret, de 10 x 10 cm lábakat ajánlunk a kisebb asztalok esetében, a jobb helykihasználás miatt. A Power savmart üveges étezőasztal standard méretei a következők: 120 x 80 cm, 140 x 90 cm, 160 x 90 cm és 180 x 90 cm. Az asztal 78 cm magasságú. Ezektől a standard méretektől el tudunk térni, így egyedi méretben is rendelhető az asztal, előzetes egyeztetés alapján.

 Power étkezőasztal Bangkok székekkel  Power étkezőasztal  Power étkezőasztal lakásban  Power étkezőasztal lakásbanRio szék és karszék már nem rendelhető.Design összhangja a lakásban

A Power savmart üveglapos étkezőasztal nemcsak étkezőasztal, hanem dohányzóasztal, konzolasztal, telefonasztal formában is választható. Az egyterű lakásokban különösen jól mutat az azonos design megjelenése a lakás több pontján. Az étkezőasztal formája modern. Megfelelő faanyaggal és színnel választva viszont szinte bármely stílusú lakásban szépen mutat.

 Power dohányzóasztal  Power kisasztalHogyan rendelhető meg az asztal?

1. Jöjjön el üzletünkbe és tekintse meg személyesen a terméket!
2. Egyedi méretre vagy színre kérjen árajánlatot elérhetőségeink valamelyikén!
3. Rendeljen vagy kérjen részletes, személyre szabott árajánlatot e-mailen keresztül!


Az asztalhoz választhat üzletünkben ülőgarnitúrákatszőnyegetdohányzóasztaltlámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is.

Még nincs értékelve

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.