Control étkezőasztal Bangkok székekkel

Control étkezőasztal Bangkok székekkel
Az étkezőasztal nyitható formában, egyedi méretben és színben is rendelhető.

Control étkezőasztal és Bangkok szék

cégünk egyedi terméke.

A MAX City lakberendezési központban a RIO Art & Design bútorstúdióban a földszinten megtekinthető és megrendelhető.Control étkezőasztal anyaga és méretei

A Control étkezőasztal egyedi tervezés alapján gyártott termék, tehát más üzletben nem kapható. Anyaga fafurnér. Leggyakrabban bükk és tölgy fafurnéros asztalt rendelnek vásárlóink. Felár ellenében dió fafurnéros anyagból is rendelhető. A különböző furnéros anyagokat, különböző színekre pácolva lehet rendelni. Világos dió, sötét dió, antik dió, cseresznye, wenge és tea szín, amelyek a leggyakoribbak. Natúr színben, azaz pácolás nélkül, csak lakkozva is lehet rendelni az asztalt. A dió fafurnéros asztalt leggyakrabban, csak selyem fényű lakkozással rendelik vevőink.

Egyik kedvelt szolgáltatásunk, hogy szinte bármilyen egyedi színben is választható az asztal. Meglévő bútorok, székek színéhez tudjuk igazítani az asztal színét, de a vásárló által hozott páccal is rendelhető az asztal. Pácokkal foglakozó céget is tudunk ajánlani, ahol sok száz szín közül választhatnak az egyedi színt keresők. A Control étkezőasztal lábai 12 x 12 cm vastagságúak. Ez standard méret, de 10 x 10 cm lábakkal is rendelhetők a kisebb méretben készülő asztalok. Az asztal magassága 78 cm. Az étezőasztal standard méretei a következők: 120 x 80 cm, 140 x 90 cm, 160 x 90 cm és 180 x 90 cm. Egyedi méretekben is készülhet az étkezőasztal, melyre előre külön árat adunk.

 Control asztal London székekkel   Control asztal cseresznyeszínben Bern székekkel


Az asztal és a szék összhangja

A étkezőasztalhoz sokféle széket tudunk ajánlani. A fotón Bangkok favázas szék látható. Kényelmes, nagyon jó árú termék. Stílusa szinte minden lakásba beilleszthető. A szék 46 cm széles és 60 cm mély. A háttámla magassága 102 cm, az ülésmagassága 46 cm. Sokféle kárpitozással rendelhető. Bőr, leather look, Novalife és szövet. A lábak színe szinte bármilyenek lehetnek. Az alapszínekből  is bőséges a választék, de egyedi színnel is rendelhető a termék. A Control nem csak étkezőasztal, hanem dohányzóasztal, konzol asztal, telefonasztal formában is készül, így lehetőség van arra, hogy egylégterű nappali-étkező részekbe, szép összhangot teremtsünk.

 Control asztal vevő otthonában


Hogyan rendelhető meg az asztal és a szék?

1. Jöjjön el üzletünkbe és tekintse meg személyesen a terméket!
2. Egyedi méretre vagy színre kérjen árajánlatot elérhetőségeink valamelyikén!
3. Rendeljen vagy kérjen részletes, személyre szabott árajánlatot e-mailen keresztül!Az asztalhoz választhat üzletünkben ülőgarnitúrákatszőnyegetdohányzóasztaltlámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is.

 

Átlag: 5 (2 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.