Tom Tailor Cushion Box ágy

Tom Tailor Cushion Box ágy
A feltüntetett ár az ágyalapra és matracra, fejvégre, illetve az alsó szoknyára vonatkozik!
Egyéb, rendelhető méretek: 140/160/180/200*200 cm
140*200 cm

A Tom Tailor Color Box egy design boxspring ágy, ágyneműtartó nélkül. Az ár tartalmazza az alap matracot, a szoknyaszerű, alsó takarót - kivéve a vékony topper matracot - azt külön kell rendelni. Többféle matracmérethez választható alap. A kárpitozás kérhető textilbőrrel és szövettel is, többféle színben. Különböző komfortú matracokat és fix vagy funkciós ágyrácsokat ajánlhatunk Önöknek a kiválasztott ágyalap mellé. Az egyre növekvő egyedi igényeknek megfelelően, a standard kialakításoktól eltérő méretek is legyárthatók.

Átlag: 5 (1 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.