Nicco ágy

Nicco ágy
A feltüntetett ár az ágykeretre és fejvégre vonatkozik, illetve matracot és topper matracot is tartalmaz!
Egyéb, rendelhető méretek: 120/140/160/180*200 cm
140*200 cm

     

Többféle méretben és több féle kárpittal rendelhető, ágyneműtartó nélküli boxspring ágy. Esztétikus fém lábbal van ellátva, letisztult, bármely enteriőrbe beleillő tervezés. Bármely textilbőr, bőr és textil megfelelő bevonó lehet. Élénk színű, fiatalos kivitelben akár gyerekszobába is tökéletes választás. Különböző komfortú matracokat és fix vagy funkciós ágyrácsokat ajánlhatunk Önöknek a kiválasztott ágykeret mellé. Az egyre növekvő egyedi igényeknek megfelelően, a standard kialakításoktól eltérő méretek is legyárthatók.

Átlag: 5 (2 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.