Alicante ágy

Alicante ágy
A feltüntetett ár az ágykeretre és fejvégre vonatkozik, matracot és ágyrácsot nem tartalmaz!
Egyéb, rendelhető méretek: 120/140/160/180*200 cm
140*200 cm
580.700.- Ft (induló ár)

Kimondottan hosszú fejvéggel rendelkező, ágyneműtartó nélküli design ágy, steppelt hátpanellel. A fejvég mérete 330 cm széles, 117 cm magas, minden méretű ágykeret esetében. Az ehhez tartozó fekvőfelületek lentebb vannak feltüntetve. Elhelyezésnél fontos szempont, hogy a szélesség 330 cm lesz, bármely fekvőfelület szélesség esetében. Többféle méretben rendelhető és különböző kárpitokkal választható. Textilbőr, szövet és bőr kínálatunkból biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt. Esztétikája és impozáns mérete bármelyik enteriőr uralkodó darabjává teszi. Különböző komfortú matracokat és fix vagy funkciós ágyrácsokat ajánlhatunk Önöknek a kiválasztott ágykeret mellé. Az egyre növekvő egyedi igényeknek megfelelően, a standard kialakításoktól eltérő méretek is legyárthatók, illetve ellátható ágyneműtartóval is.

Átlag: 5 (1 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.