ÜLŐGARNITÚRÁK 
20% KEDVEZMÉNNYEL

EGYEDI MÉRETŰ ASZTALOK, TV ÁLLVÁNYOK, POLCOK, KOMÓDOK

SZÉKEK, FOTELEK 5-10% KEDVEZMÉNNYEL 


ADA ülőgarnitúrák most mindenkinél kedvezőbb áron

ADA Bútorgyár

Az ADA bútorgyár, Ausztria egyik legnagyobb bútorgyára egy kis családi vállalkozásból nőtte ki magát 50 évvel ezelőtt. www.ada.at

A gyár fő termékei az ADA ülőgarnitúrák, kanapék, fotelek, ágyak, matracok, ágyrácsok. Termékeiket főleg Nyugat Európában értékesítik, ahol a bútorpiac meghatározói. Az ADA bútorgyár egyes termékei hazánkban is kaphatók. Vannak olyan ülőgarnitúrái, melyeket kizárólagosan forgalmaz cégünk Magyarországon. Így a nálunk vásárolt ülőgarnitúrákkal egyedi jelleget kölcsönözhetnek otthonuknak a kedves vársárlóink.

A cég nem csak gyárt a magyar piacra, de négy üzeméből kettő Magyarországon található. Ezzel munkalehetőséget teremt a hazai piacon.

A gyáregységek alapterülete meghaladja a 150 000 négyzetmétert és több mint 2000 alkalmazottjuk dolgozik azon, hogy megfeleljen a cég filozófiájának, mely szerint vásárlóik elégedettsége a legfőbb cél.

Az ADA által készített kárpitozott bútorok, modernek, esztétikusak és kimagasló minőségűek! A fejlesztéseknél nagy hangsúlyt fektetnek a kényelemre, mely sikerük záloga. Fejlett és környezetbarát gyártási eljárások szavatolják a bútorok minőségét. A kárpitozott bútorok a nemzetközi előírások és szabványok alapján készülnek.

Modelljeik sokszínűsége, aprólékos kidolgozása, óriási elem- és szövetválasztéka és nem utolsósorban elérhető ára garantálja azt, hogy jól dönt, ha az ADA bútorait vásárolja meg.

A bútorgyár termékeit, minden évben bemutatja a legnagyobb európai bútorvásáron Kölnben és sok más kisebb vásáron is. Cégünk figyelemmel követi a gyár fejlesztéseit így tudunk vásárlóinknak mindig új modellekkel kedveskedni.

Az ADA bútorgyár rugalmasságáról híres, így az egyedi igényeket maximálisan ki tudjuk szolgálni. Amennyiben a vevő saját szövetével szeretné garnitúráját kárpitoztatni, szívesen segítünk. Ha az széles elem választék nem elegendő, akkor szinte bármely egyedi méretben is legyártják a garnitúrákat.

Látogasson el üzletünkbe, a Max City lakberendezési központba, ahol a földszinten megtalál minket. Tekintse meg és próbálja ki ülőgarnitúráinkat!

Max City lakberendezési üzletház: 2045 Törökbálint Tópark u. 1/a földszint 6-os üzlet

RIO art & design üzlet

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.