ADA Bútorgyár

Az ADA bútorgyár, Ausztria egyik legnagyobb bútorgyára egy kis családi vállalkozásból nőtte ki magát 50 évvel ezelőtt. www.ada.at

A gyár fő termékei az ADA ülőgarnitúrák, kanapék, fotelek, ágyak, matracok, ágyrácsok. Termékeiket főleg Nyugat Európában értékesítik, ahol a bútorpiac meghatározói. Az ADA bútorgyár egyes termékei hazánkban is kaphatók. Vannak olyan ülőgarnitúrái, melyeket kizárólagosan forgalmaz cégünk Magyarországon. Így a nálunk vásárolt ülőgarnitúrákkal egyedi jelleget kölcsönözhetnek otthonuknak a kedves vársárlóink.

A cég nem csak gyárt a magyar piacra, de négy üzeméből kettő Magyarországon található. Ezzel munkalehetőséget teremt a hazai piacon.

A gyáregységek alapterülete meghaladja a 150 000 négyzetmétert és több mint 2000 alkalmazottjuk dolgozik azon, hogy megfeleljen a cég filozófiájának, mely szerint vásárlóik elégedettsége a legfőbb cél.

Az ADA által készített kárpitozott bútorok, modernek, esztétikusak és kimagasló minőségűek! A fejlesztéseknél nagy hangsúlyt fektetnek a kényelemre, mely sikerük záloga. Fejlett és környezetbarát gyártási eljárások szavatolják a bútorok minőségét. A kárpitozott bútorok a nemzetközi előírások és szabványok alapján készülnek.

Modelljeik sokszínűsége, aprólékos kidolgozása, óriási elem- és szövetválasztéka és nem utolsósorban elérhető ára garantálja azt, hogy jól dönt, ha az ADA bútorait vásárolja meg.

A bútorgyár termékeit, minden évben bemutatja a legnagyobb európai bútorvásáron Kölnben és sok más kisebb vásáron is. Cégünk figyelemmel követi a gyár fejlesztéseit így tudunk vásárlóinknak mindig új modellekkel kedveskedni.

Az ADA bútorgyár rugalmasságáról híres, így az egyedi igényeket maximálisan ki tudjuk szolgálni. Amennyiben a vevő saját szövetével szeretné garnitúráját kárpitoztatni, szívesen segítünk. Ha az széles elem választék nem elegendő, akkor szinte bármely egyedi méretben is legyártják a garnitúrákat.

Látogasson el üzletünkbe, a Max City lakberendezési központba, ahol a földszinten megtalál minket. Tekintse meg és próbálja ki ülőgarnitúráinkat!

Max City lakberendezési üzletház: 2045 Törökbálint Tópark u. 1/a földszint 6-os üzlet

RIO art & design üzlet

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.